Головна Автопрограми Експлуатація

Mercedes me

Оціни!
Google Play Protect14 цікавилися
Mercedes me
Mercedes me
Mercedes me
Mercedes me
Mercedes me
Mercedes me

Ваш смартфон стає цифровим ключем до вашого Mercedes-Benz. Вся інформація зосереджена на екрані смартфона, яким ви також контролюєте свій автомобіль через програму.

Версія Android:7.0 та вище

Версія додатку:1.14.0

Розмір:211 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

Mercedes me

безкоштовний додаток для Android

ЗАВЖДИ В КУРСІ

У розділі стану автомобіля, наприклад, ви знайдете інформацію про кілометраж, запас ходу, поточний рівень палива або ваші останні поїздки. Ви можете перевіряти тиск у шинах та стан дверей, вікон, зсувного люка/складного верху та багажника, а також поточний статус блокування замків автомобіля просто через програму. Ви також можете визначати місцезнаходження вашого автомобіля і отримувати сповіщення, наприклад про незачинені двері. З додатком Mercedes me ви можете дистанційно блокувати та знімати з блокування замки або відкривати та закривати двері, вікна та зсувні люки. Ви можете запускати автономне опалення/вентиляцію або програмувати їх на час від'їзду. Для електромобіля можна, крім того, відразу або до часу передбачуваного від'їзду включати функції попереднього кондиціювання і підтримувати приємну температуру. Зручне планування маршрута

Плануйте свій маршрут заздалегідь і переносіть адреси через додаток до свого Mercedes-Benz. Сівши за кермо, ви можете відразу вирушати в дорогу.

КОНТРОЛЬ

Додаток Mercedes me повідомить вас про спробу викрадення автомобіля, його буксирування або пошкодження на парковці. Якщо спрацювала сигналізація автомобіля, ви можете вимкнути її через програму. З активованою функцією географічного моніторингу автомобіля ви отримаєте повідомлення, якщо автомобіль в'їжджає в певну зону або залишає її. Крім цього, ви можете включити попередження про перевищення заданої швидкості та налаштувати контроль валет-паркінгу в додатку та отримувати відповідні пуш-повідомлення.

ЕКОНОМІЧНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЕМ

Додаток Mercedes me показує індивідуальну витрату палива вашого автомобіля. Крім того, значення витрати порівнюються з іншими водіями того самого типу транспортного засобу. Індикація стилю водіння ECO покаже, наскільки економічний ваш стиль водіння. ви можете переглянути радіус дії вашого автомобіля на карті і знайти зарядні станції поряд з вами. Додаток також дозволяє заряджати автомобіль на громадській зарядній станції.

Відкрийте для себе весь комфорт нових додатків Mercedes me: З їх допомогою ви можете зробити ваше повсякденне мобільне життя простішим і легшим.

Дозвольте собі допомогти. Програма «Mercedes me Service» вчасно нагадає вам про наступне технічне обслуговування, записатися на яке ви також можете комфортно через програму на смартфоні. Також у додатку: корисні навчальні відео, що докладніше знайомлять вас з вашим автомобілем Mercedes-Benz та демонструють, як виконуються прості технічні роботи.

Розширте свої мобільні можливості з додатком «Магазин Mercedes me». Знаходьте та замовляйте максимально комфортно інноваційні цифрові продукти, що пропонуються для вашого Mercedes-Benz. Слідкуйте за термінами Ваших сервісів Mercedes me connect та комплектації на замовлення та продовжуйте їх, якщо потрібно, через ваш смартфон.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь