Головна Автопрограми Експлуатація

myAudi

54 цікавилися

Програма myAudi інноваційними функціями та сервісами приносить у Ваше життя більше комфорту в русі. Четверте покоління програми myAudi стало ще зручнішим для повсякденного користування. Нова версія знаменує собою початок безперервного оновлення, яке поетапно, але кардинально змінить логіку програми myAudi, зробивши його більш інтуїтивним та орієнтованим на користувача. Будь-коли викликайте актуальну інформацію про Ваш автомобіль і завжди тримайте в полі зору рівень палива в баку, дані про пробіг, терміни сервісного обслуговування, попереджувальні повідомлення та багато іншого. Комфортно плануйте у додатку Ваші поїздки та безпосередньо відправляйте в автомобіль цілі та маршрути. Клімат-контроль автомобіля та відкривання та закривання дверей автомобіля також можливі на відстані.

Версія додатку:4.3.0

Розмір:48 Mb

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect.

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів