Головна Література Будова

Автоматичні коробки. Експлуатація, діагностика, обслуговування

Оціни!
В наявності23 цікавилися
Автоматичні коробки. Експлуатація, діагностика, обслуговування

Книга буде корисною як для власників автомобілів з АКП, так і для тих, хто думає придбати такий автомобіль, але ще не наважився це зробити.

Мова:російська

Формат:chm

Розмір файлу:3 Мб

безкоштовне завантаження
Попередження

Книгу "Автоматичні коробки. Експлуатація, діагностика, обслуговування" ви можете завантажити безкоштовно. Файл взятий з відкритих джерел і також відкрито розповсюджується. Проте є ще одна причина, за якою ми це робимо. Про це детальніше на наступній сторінці.

Завантаження

Для завантаження файлу необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та завантажити файл на ваш пристрій. Ми не обмежуємо швидкість завантаження. Якщо у вас виникнуть труднощі, скористайтесь формою зв'язку. Ми намагатимемося вирішити проблему і відповісти вам якнайшвидше. Докладніше про те, як завантажити книгу з ремонту безкоштовно.

Про книгу

У книзі викладено основні принципи експлуатації автомобілів з найбільш екзотичним для російських автолюбителів агрегатом - автоматичною коробкою передач (АКП), АКП - один із найскладніших і найдорожчих елементів сучасного автомобіля. На жаль, більшість власників автомобілів з АКП не повною мірою знайомі з особливостями керування такими машинами, що часто призводить до негативних наслідків. Автолюбителі, що ризикнули купити автомобіль з АКП, часом стикаються з непереборними, на їх погляд, проблемами: коли і як слід міняти масло, як визначити його якість, яку олію можна використовувати в тій чи іншій АКП, як керувати автомобілем з АКП, які режими роботи передбачені тощо. Всі ці питання для багатьох автолюбителів представляють таємницю за сімома печатками. Тому автори книги, що мають досвід ремонту автоматичних коробок передач, спробували, по можливості, дати відповіді на ці питання (інструкція підготовлена ​​на основі матеріалів та з використанням досвіду співробітників фірми "ТАХО-трансмішн"). У книзі висвітлено питання тестування АКП без використання спеціальних приладів, роз'яснено призначення всіх органів керування режимами роботи АКП. Докладно розглянуті основні режими роботи АКП - такі, як "економічний", "спортивний", рушання з місця на слизькій дорозі та ін.

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь