Головна Автопрограми Експлуатація

My Uconnect

Оціни!
Google Play Protect110 цікавилися
My Uconnect
My Uconnect
My Uconnect
My Uconnect
My Uconnect
My Uconnect

My Uconnect пропонує вам широкий спектр послуг, щоб ви могли залишатися на зв'язку зі своїм автомобілем та переносити свій цифровий світ на борт. Мій мобільний додаток Uconnect та послуги Uconnect доступні для автомобілів Jeep, оснащених новим Uconnect Box.

Версія додатку:1.24.3

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

My Uconnect

безкоштовний додаток для Android

Сервіси Uconnect управляються з мобільної програми My Uconnect

Нижче ви можете знайти список пакетів з вже доступними послугами та іншими послугами, які з'являться найближчим часом: ми багато працюємо над додаванням нових функцій та покращенням вже доступних функцій.

Мій помічник

«Мій помічник» - це пакет підключених послуг, призначений для надання вам цілодобової підтримки з такими функціями, як екстрений виклик/дзвінок у службу підтримки, допомога на дорозі, обслуговування клієнтів та звіт про стан транспортного засобу.

Мій пульт

My Remote - це пакет підключених послуг, призначений для віддаленого керування автомобілем завдяки широкому спектру таких як: віддалені операції, сповіщення про рух, пошук автомобілів та Eco Score. Крім того, E-Control доступний для гібридних автомобілів, що підключаються до мережі.

Моя машина

My Car - це пакет підключених сервісів, призначених для підтримки здоров'я вашого автомобіля в актуальному стані, завдяки таким сервісам, як «Інформація про транспортний засіб» та «Попередження про стан автомобіля».

Моя навігація

Моя навігація - це пакет підключених послуг, призначений для використання найсучасніших послуг супутникової навігації , розширений функціями, доступними завдяки можливості підключення: відправлення та відправлення, пошук POI, навігація на останній милі та відображення динамічного діапазону. Крім того, для гібридних автомобілів із підзарядкою від мережі надається послуга Charging Station Finder.

Моя електронна зарядка

My eCharge - це пакет, який дозволяє вам знаходити, використовувати та оплачувати підзарядки на громадських зарядних станціях, а також відстежувати історію заряджання.

Моя допомога при крадіжці

My Theft Assistance - це пакет, призначений для захисту вашого автомобіля завдяки таким послуг, як: Повідомлення про викрадення та Допомога при угоні автомобіля.

Мобільні служби та власники

У цьому розділі ви можете отримати доступ до пропозицій партнерів і безпосередньо підключитися до веб-порталам, присвяченим управлінню та обслуговуванню вашого автомобіля.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь