Головна Автопрограми Подорожі

inDriver

Оціни!
Google Play Protect3 цікавилися
inDriver
inDriver
inDriver
inDriver
inDriver
inDriver

Використовуйте альтернативне замовлення таксі у понад 500 містах у 37 країнах світу. Найкраще додаток, щоб заощаджувати на міських поїздках та у міжміських подорожах країною.

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

inDriver

безкоштовний додаток для Android

Встановіть зручну мобільну програму. Викликати таксі дуже легко – заповніть у додатку поля «Звідки», «Куди» та «Вартість», яку визначаєте ви! Вільний водій машини, що знаходиться поряд, підвезе вас до будь-якої точки будь-якого з 500 міст, де працює сервіс. Все просто!

Визначайте ціну поїздок

inDriver — найкращий спосіб викликати недороге таксі. Пасажири пропонують вартість поїздки. Поїздка на машині в inDriver - це зручне та дешеве таксі, значно вигідніше замовлення через традиційні служби таксі та інші сервіси.

Вибирайте водія з кількох

В inDriver ви можете вибирати водія з тих, хто відгукнувся на замовлення таксі , Виходячи зі швидкості подачі, запропонованої водієм ціни та додаткової інформації. Пасажир може вибрати водія з найвищою оцінкою або великою кількістю поїздок у сервісі, зробити вибір за моделлю автомобіля або часом подачі.

поїздки як у межах населеного пункту, так і за місто

Навіть якщо ви ще недосвідчений попутник, не варто хвилюватися. Ви можете переглянути ім'я водія, марку, модель, номер автомобіля та кількість виконаних замовлень, а також поділитися даними водія та поточним місцезнаходженням машини на шляху зі своїми рідними або друзями за допомогою кнопки Поділитися маршрутом. Геометку можна надіслати через месенджери, соціальні мережі, електронну пошту або SMS. Потрібна особлива подорож? Вкажіть додаткові критерії - мікроавтобус для великої компанії, бізнес-категорія автомобіля, додаткові заїзди, перевезення дітей з дитячим кріслом. Ви можете вказувати в коментарях та будь-які інші деталі поїздки: перевезення тварин, габаритного багажу.

Використовуйте додаткові модулі Вантажні та Міжмісто для замовлення перевезення будь-яких вантажів або міжміське таксі з можливістю вибору перевізника. Публікуйте свої заявки та самі призначайте вартість послуг. Шукайте попутників та подорожуйте дешево. Поїздки з попутниками - це також можливість весело провести час у дорозі. Спілкуйтеся з водієм, який вас щастить. Таксі може стати місцем зустрічі друзів! Додатковий заробіток — робота водієм. Цікавить робота в таксі? Для водіїв зі своїм авто, inDriver, як агрегатор таксі, - це чудова можливість підзаробити. Вільний графік, відсутність диспетчерів, GPS-геолокація зводять до мінімуму просту машину та порожній пробіг. Робота для водіїв, де власник авто сам вибирає цікаві йому пропозиції! Влаштуватись у таксі можна прямо через програму.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь