Головна Автопрограми Подорожі

FlixBus: квитки на автобус

Оціни!
Google Play Protect3 цікавилися
FlixBus: квитки на автобус
FlixBus: квитки на автобус
FlixBus: квитки на автобус
FlixBus: квитки на автобус
FlixBus: квитки на автобус
FlixBus: квитки на автобус

За допомогою додатку ви зможете впевнено та безпечно подорожувати Європою за доступними цінами. Знайомтеся з новими містами, відвідуйте друзів і родичів скільки завгодно та прямуйте на відпочинок.

Версія Android:5.0 та новіші

Версія додатку:6.46.0

Розмір:9 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

FlixBus: квитки на автобус

безкоштовний додаток для Android

Бронювання квитків

Виберіть потрібний вам рейс, вкажіть інформацію про пасажирів, виберіть бажаний метод оплати та здійсніть оплату за квиток.

Переваги бронювання за допомогою додатку:

  • Ваш додаток — це ваш квиток, більше не потрібно нічого друкувати;
  • Отримуйте доступ до ексклюзивних пропозицій лише для користувачів додатка;
  • Легко управляйте бронюванням і вносьте зміни до нього будь-коли.
Натхнення на подорожі

Шукаєте, куди вирушити в наступну подорож? Скористайтеся нашою картою та знайдіть напрямок вашої мрії!

Інформація про подорож

Ви можете в будь-який час отримати доступ до інформації про подорож і квитка з телефону, а також слідкувати за переміщенням автобуса. Крім того, за допомогою додатку ви зможете прокласти маршрут до автобусної зупинки. Важливу інформацію (наприклад, відомості про затримку або зміну автобусної зупинки) ми надсилаємо за допомогою push- або текстових повідомлень, щоб ви завжди були в курсі актуальних даних. Важливо: не забудьте дозволити push-сповіщення!

Багаж

Кожному пасажиру надається можливість безкоштовного перевезення 1 ручної поклажі в салоні й 1 валізи або туристичного рюкзака. На відміну від подорожей літаками й іншими транспортними засобами, в автобус ви можете легко взяти із собою більше багажу за доступною ціною. Також в автобус є місця для велосипедів — просто виберіть потрібну опцію під час бронювання. Водії наших автобусів з радістю допоможуть вам розмістити багаж. З докладною інформацію про правила та вартість перевезення багажу можна ознайомитися в розділі частих запитань.

Комфортний салон

Бронюючи квитки на автобус FlixBus, ви гарантовано отримуєте зручне місце з регульованим сидінням, додатковим простором для ніг і власною розеткою, а також матимете можливість користуватися туалетом безпосередньо в автобусі. Під час подорожі ви також зможете скористатися безкоштовним Wi-Fi та придбати снеки й напої у наших водіїв. На бортовому розважальному порталі FlixBus надається широкий вибір фільмів, електронних книг, ігор та аудіокниг. Послуги у салоні надаються за умови наявності відповідної можливості: з докладною інформацію про наші послуги в автобусі можна ознайомитися в розділі частих запитань.

«Зелені» подорожі

Компанія прагне, щоб весь автобусний парк був на 100% вуглецево нейтральним. Ви можете компенсувати свій вуглецевий слід зробивши благодійний внесок під час придбання квитка.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь