Головна Автопрограми Ігри

Drag Racing

Оціни!
Google Play Protect223 цікавилися
Drag Racing
Drag Racing
Drag Racing
Drag Racing
Drag Racing
Drag Racing

Drag Racing — ураганні перегони, які мають понад 300 000 000 фанатів по всьому світу. Бери участь у гонках, тюнінгуй та покращуй понад 50 різних тачок з Японії, Європи та США.
Ми додали безліч варіантів стайлінгу, які зроблять твій гараж неповторним і незабутнім! Змагайся з іншими гравцями в мережі: бери участь у гонках 1 на 1, сядь за кермо машини свого супротивника або візьми участь у заїзді з 10 гравців у PRO-лізі в режимі реального часу.

Версія Android:4.1 та вище

Версія додатку:1.10.0

Розмір:34 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

Drag Racing

безкоштовний додаток для Android

НЕЗАБУТНИЙ СТАЙЛІНГ
Збирай унікальні стікери та забарвлення, створені нашими друзями з CIAY Studio та Sumo Fish. Перетвори свої дорогоцінні тачки на справжній швидкісний витвір мистецтва! Не обмежуй свою фантазію – використовуй усі варіанти стайлінгу, щоб створити власний неповторний варіант розмальовки!

Реальні гонщики
Справжнє змагання починається онлайн. Обжени випадкових суперників з усього світу або візьми участь у заїзді з 10 гонщиків одночасно. Якщо ти любиш поганяти офлайн, то ми приготували тобі набір завдань у Кар'єрі та Челлендж режимах.

Клубні війни
До того ж, гравці можуть приєднуватися до Клубів Гонщиків у грі та змагатися разом за лідерство у Турнірній таблиці! У грі доступний чат, в якому можна спілкуватися з одноклубниками та гонщиками з усього світу.

Масштабні Апгрейди
Хороші стандартні авто люблять усі, але ми знаємо як хочеться втиснути педаль в підлогу! Тепер у Drag Racing оновлена та вдосконалена система апгрейдів, що включає як стандартні запчастини, так і модифікатори до них.

Під капотом
Ти фанат технічних новинок чи схиблений на машинах? Гра зроблена на движку з найреалістичнішою фізикою в жанрі автоперегонів. Це означає, що все працює як у реальному житті. Спробуй знайти правильний баланс між потужністю та зчепленням машини у кожному класі. Заглибись у детальні налаштування коробки передач, щоб виграти дорогоцінні мілісекунди в гонці! Так, і не забудь використати нітро, щоб надати своїй машині додаткове прискорення.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь