Головна Література Автобізнес

Автосервіс. Структура та персонал

Оціни!
В наявності7 цікавилися
Автосервіс. Структура та персонал

Книга "Автосервіс. Структура та персонал" російською мовою у форматі fb2. Завдяки електронному формату, книга завжди буде поруч у вашому мобільному пристрої. Завантажуйте книгу та читайте будь-де та будь-коли безкоштовно.

Мова:російська

Формат:fb2

Розмір файлу:1,1 Мб

безкоштовне завантаження
Попередження

Книгу "Автосервіс. Структура та персонал" ви можете завантажити безкоштовно. Файл взятий з відкритих джерел і також відкрито розповсюджується. Проте є ще одна причина, за якою ми це робимо. Про це детальніше на наступній сторінці.

Завантаження

Для завантаження файлу необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та завантажити файл на ваш пристрій. Ми не обмежуємо швидкість завантаження. Якщо у вас виникнуть труднощі, скористайтесь формою зв'язку. Ми намагатимемося вирішити проблему і відповісти вам якнайшвидше. Докладніше про те, як завантажити книгу з ремонту безкоштовно.

Про книгу

При створенні підприємств технічного обслуговування та ремонту колісної та гусеничної техніки виникає чимало проблем у проектуванні структури управління, організації роботи з персоналом. Ця книга призначена для надання практичної допомоги у їх вирішенні.

Ця книга входить у серію практичних посібників як джерело професійної інформації про сучасні методи організації діяльності сервісних підприємств, забезпечення їх конкурентоспроможності. Книга підготовлена ​​на основі інструктивних матеріалів зарубіжних продуцентів техніки, практики ремонтних підприємств у різних країнах та багаторічного досвіду автора у торгівлі технікою та запасними частинами на зовнішньому ринку.

Книга є надійним радником для прийняття стратегічних, тактичних та поточних рішень.

Книга написана докладно та доступно для самоосвіти, адресована власникам та керівникам сервісних підприємств, рекомендується як освітній ресурс для професіоналів автосервісу, студентів вузів та технікумів.

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь