Головна Автопрограми Експлуатація

Hyundai Bluelink Europe

Оціни!
Google Play Protect233 цікавилися
Hyundai Bluelink Europe
Hyundai Bluelink Europe
Hyundai Bluelink Europe
Hyundai Bluelink Europe
Hyundai Bluelink Europe
Hyundai Bluelink Europe

З Bluelink володіти вашим автомобілем Hyundai і залишатися на зв'язку з ним стає легше, ніж будь-коли. Ви можете використовувати додаток Hyundai Bluelink, щоб знайти свій автомобіль, знаходити пункти призначення, паркувальні місця, заправні станції та ресторани. Згодом ви можете надсилати розташування безпосередньо у вбудовану в автомобіль навігаційну систему. І це не все — ви маєте швидкий доступ до важливих даних, наприклад, до інформаційних записів про водіння. Ви можете відстежувати стан таких важливих компонентів Вашого автомобіля Hyundai, як шини, гальма, подушки безпеки та захисні пристрої, і навіть можете віддалено керувати пристроями Вашого автомобіля.

Версія Android:4.4 та вище

Версія додатку:1.5.12

Розмір:95 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

Hyundai Bluelink Europe

безкоштовний додаток для Android

Завантажте програму, введіть VIN-номер свого автомобіля і ви отримаєте наступні можливості:

  • Знайти мою машину (Find my car): ви більше ніколи не забудете, де припаркувалися. Карта в Bluelink показує точне місце розташування вашого Hyundai.
  • Відправити на автомобіль (POI): знайти паркувальні місця та заправні станції, виявити пункти призначення та ресторани та відправити місця на вбудовану у ваш автомобіль навігаційну систему.
  • Звіт про стан транспортного засобу (Vehicle report): отримуйте на свій телефон такі повідомлення про стан транспортного засобу, як тиск у шинах та проблеми в роботі гальм.
  • Мої подорожі (My trips): надає короткі відомості про ваші попередні поїздки, включаючи час подорожі, подолану відстань, середню та максимальну швидкість.
  • Стан транспортного засобу (Vehicle status): пропонує огляд ключових елементів вашого Hyundai, наприклад, дверних замків, запалювання, кондиціювання повітря та рівня заряду акумулятора.
  • Віддалене закривання/відчинення дверей (Remote door lock/unlock): закривайте та відкривайте ваш автомобіль віддалено.
  • Віддалений клімат-контроль (лише для електромобілів): встановіть бажану температуру в машині та активуйте кондиціювання повітря віддалено через програму.
  • Віддалена зарядка (Remote charging) (електро- та гібридні електромобілі): контролюйте процес заряджання віддалено через програму.
  • Тривожне сповіщення (Alarm notification): ви будете повідомлені про кожен випадок злому дверних замків.
  • Перенесення профілю користувача та прив'язування навігації (User Profile Transfer and Navi Linkage): дозволяє вам зв'язати свій профіль користувача вашого Hyundai з вашим особистим обліковим записом Bluelink для перевірки та зміни налаштувань вашого транспортного засоби через програму, в будь-який час, за допомогою Bluelink App. Ви також можете зробити резервне копіювання налаштувань свого транспортного засобу та застосувати їх до інших автомобілів Hyundai.
  • Режим послуги паркувальника (Valet Parking Mode): дозволяє вам відстежувати стан транспортного засобу (місце розташування машини, час і відстань руху і максимальну швидкість) через додаток Bluelink в той час, коли хтось інший («парковник») керує автомобілем. Водночас, «Паркувальник» має доступ лише до обмеженого обсягу інформації в інформаційно-розважальній системі.
  • Навігація останньої милі (Last Mile Navigation): дозволяє вам продовжувати отримувати на свій смартфон вказівки щодо пошуку шляху до кінцевого місця призначення після паркування вашого Hyundai.
Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь