Головна Автопрограми Водіння

Garmin Drive

Оціни!
Google Play Protect5 цікавилися
Garmin Drive
Garmin Drive
Garmin Drive
Garmin Drive
Garmin Drive
Garmin Drive

Garmin Drive - це простий і зручний додаток для найновіших автомобільних навігаторів та відеореєстраторів Garmin, який надає в режимі реального часу інформацію про дорожній рух, паркування, погодні умови та камери трафіку, а також можливість відправляти та приймати дзвінки, текстові повідомлення та повідомлення з вашого мобільного пристрої з підтримкою Bluetooth.

Версія Android:6.0 та вище

Версія додатку:4.16.30

Розмір:135 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

Garmin Drive

безкоштовний додаток для Android

Для сумісних відеореєстраторів програма Garmin Drive забезпечує швидкий доступ до елементів керування камерою, налаштувань та записаних матеріалів. До чотирьох відеореєстраторів можна підключити через бездротову мережу за допомогою функції автоматичної синхронізації відеореєстратора, щоб забезпечити повне охоплення навколо транспортного засобу, пропонуючи різні точки огляду, записані кількома камерами.

Додаток Garmin Drive може створювати відео «картинка в картинці» одночасно з будь-яких двох точок зору, що спрощує перегляд відео, а також обмін відео з друзями, страховими агенціями чи юридичними органами.

Garmin Speak з Amazon Alexa привносить у ваш автомобіль те, що вам подобається в Amazon Alexa. Просто попросіть Алекса послухати музику, новини та багато іншого.

Крім того, насолоджуйтесь покроковою навігацією Garmin. Потокова передача звуку (музики та інших відповідей) із стереосистеми вашого автомобіля при підключенні Garmin Speak до стереосистеми через Bluetooth або AUX.

Старі навігатори Garmin з підтримкою Bluetooth сумісні з програмою Garmin Smartphone Link, а старі відеореєстратори Garmin з підтримкою Wi-Fi можуть отримувати доступ до відео через програму Garmin VIRB.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь