Головна Автопрограми Водіння

POLIS.UA: автоцивілка, страхування

Оціни!
Google Play Protect7 цікавилися
POLIS.UA: автоцивілка, страхування
POLIS.UA: автоцивілка, страхування
POLIS.UA: автоцивілка, страхування
POLIS.UA: автоцивілка, страхування
POLIS.UA: автоцивілка, страхування
POLIS.UA: автоцивілка, страхування

Один додаток для вибору, порівняння і покупки страхових і фінансових продуктів. Оформити поліс ОСЦПВ, купити туристичну страховку, застрахувати майно, оформити страховку життя і здоров'я, знайти та оплатити штраф. Швидке і зручне оформлення. Кращі ціни від провідних компаній.

Версія Android:5.0 та вище

Версія додатку:1.1.13

Розмір:17 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

POLIS.UA: автоцивілка, страхування

безкоштовний додаток для Android

Polis UA - перший фінансовий супермаркет в смартфоні.

Більше не треба ходити в страхові компанії, банки або спілкуватися з кредитними організаціями, переплачувати на комісії для агентів або посередників. Порівнюйте ціни на страховку у понад 100 фінансових провайдерів, вибирайте кращі ціни і умови, і оформляйте потрібну Вам послугу прямо в додатку. Все дуже просто, зручно, швидко і вигідно. Кращі ціни і найвигідніші пропозиції від перевірених компаній.

За допомогою нашого застосунку Ви зможете:

  • порівняти ціни на страховку і вибирати кращі умови для вашого авто, нерухомості або здоров'я;
  • вигідно купити поліс заощадивши кошти;
  • зберігати і мати доступ до страхових договорів навіть оффлайн;
  • перевіряти наявність штрафів ПДР та сплачувати їх
  • зберігати історію сплати штрафів;

Купівля страховок ОСЦПВ онлайн:

У додатку Ви можете розрахувати, вибрати і оформити менш ніж за 2 хвилини потрібну страховку для вашого автомобіля. Додаток підбирає найвигідніші пропозиції від популярних українських страхових компаній. Ви можете придбати обов'язкове страхування відповідальності автовласників (автоцивілка). Автостраховка діє цілий рік, до моменту її переоформлення. Підсилюйте свій фінансовий захист полісом додаткового покриття на випадок аварії або травми в результаті ДТП.

У додатку доступні страховки від 20 провідних страхових компаній України. Реєстрація договору ОСЦПВ в базі МТСБУ відбувається автоматично онлайн, що виключає можливість шахрайства. У кого купити автоцивілку - вирішуєте тільки Ви. Ми забезпечуємо вам кращі ціни, можливість порівняння, швидке і легке оформлення.

Для розрахунку вартості страховки досить ввести номер вашого авто. Сам поліс після оплати буде зберігатися в додатку. А якщо прямо зараз у вас вже є автострахування - залиште дату закінчення вашого договору, щоб додаток вчасно відправив нагадування про необхідність продовження. Ми підберемо найкращі пропозиції ОСЦПВ онлайн за ціною і наповненню, і допоможемо оформити страховку всього в кілька кліків. Крім можливості купити страховку, можна оформити європротокол онлайн без участі поліції. Поліс ОСАГО - завжди онлайн, навіть без інтернету.

Оплата штрафів:

Відстежуйте наявність штрафів функцією "знайти штраф". Це допоможе вчасно оплатити штраф зі знижкою. За допомогою нашого помічника по оплаті штрафів за порушення ПДР, Ви зможете заощадити до 50% від розміру штрафу в разі оплати в перші 10 днів. Штраф автоматично погашається в базі Патрульної поліції України, а електронна квитанція приходить водієві на пошту.

Щоб знайти штраф, оберіть варіант пошуку за водійським посвідченням, техпаспортом або ІПН. Вкажіть необхідні дані й сервіс покаже штрафи, які є в базі. Сплатити штраф за порушення ПДР можна за серією та номером постанови.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь