Головна Автопрограми Експлуатація

Scan MyCitroën

Оціни!
Google Play Protect157 цікавилися
Scan MyCitroën
Scan MyCitroën
Scan MyCitroën
Scan MyCitroën
Scan MyCitroën
Scan MyCitroën

У вас є Citroën C3, C4 Picasso, C4 Cactus або C1? З додатком Scan MyCitroën вся бортова документація буде у вас під рукою! Відсканований вами вузол автомобіля розпізнається системою, і ви отримуєте доступ до відповідного посібника з експлуатації.

Версія Android:4.4 та вище

Версія додатку:3.2.1

Розмір:26 Mb

безкоштовний додаток
Попередження

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Завантаження

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect. Докладніше про те, як завантажити та встановити додаток.

Scan MyCitroën

безкоштовний додаток для Android

Як працює Scan MyCitroën: 1. Після встановлення програми внесіть до нього інформацію про свій автомобіль, щоб завантажити документацію до нього та призначені для користувача відповідні посібники. 2. За допомогою камери смартфона відскануйте на своєму автомобілі деталь, за якою вам потрібна консультація. 3. Деталь буде розпізнано додатком на її зовнішній вигляд, після чого відобразиться відповідний довідник. 4. У вкладці "Світлові індикатори та сигналізатори" міститься інформація про причини загоряння контрольних ламп та первинні рекомендації, які необхідно дотримуватися.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та постійна доступність програми на смартфоні забезпечують легкий доступ до бортової документації.

Параметри програми:
Розпізнавання зображення по скану.
Завантаження через Wi-Fi за умовчанням та можливість її здійснення через мережу оператора (3G або 4G).
Використання в автономному режимі.
Наявність повної інформації про світлові індикатори та сигналізатори.
Доступ для сканування до вузлів, систем і деталей, розташованих як зовні, так і всередині автомобілів Citroën C-Zero, E-Mehari, C1, C3, C3, C4, C4 Cactus, C4 Spacetourer (C4 Picasso), Grand C4 Spacetourer (Grand C4 Picasso), C5 Aircross, Berlingo, Berlingo Van, Berlingo / E-Berlingo multispace, Berlingo / Berlingo Electric, Spacetourer, Jumpy / Dispatch, Jumper / Relay.

В даний час цей додаток є тільки для моделей C-Zero, E-Mehari, C1, C3, C3 Aircross, C-Elysee, C4, C4 Cactus, C4 Spacetourer (C4 Picasso), Grand C4 Spacetourer (Grand C4 Picasso), C5 Aircross, Berlingo, Berlingo Van, Berlingo / E-Berlingo multispace, Berlingo / Berlingo Electric, Spacetourer, Jumpy / Dispatch, Jumper / Relay.

Чому саме цей додаток

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів

Кабінет водія

Кабінет водія

Встановити додаток
Перемога – мапи та довідник

Перемога – мапи та довідник

Встановити додаток
Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Beep! Штрафи ПДР, АЗС, паркінг

Встановити додаток
Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Parkopedia - додаток для пошуку парковок

Встановити додаток
Waze: GPS, затори й навігація

Waze: GPS, затори й навігація

Встановити додаток
Коментарі

Щоб мати змогу залишати коментарі, увійдіть на сайт або зареєструйтесь