Головна Автопрограми Експлуатація

Hyundai Bluelink Europe

233 цікавилися

З Bluelink володіти вашим автомобілем Hyundai і залишатися на зв'язку з ним стає легше, ніж будь-коли. Ви можете використовувати додаток Hyundai Bluelink, щоб знайти свій автомобіль, знаходити пункти призначення, паркувальні місця, заправні станції та ресторани. Згодом ви можете надсилати розташування безпосередньо у вбудовану в автомобіль навігаційну систему. І це не все — ви маєте швидкий доступ до важливих даних, наприклад, до інформаційних записів про водіння. Ви можете відстежувати стан таких важливих компонентів Вашого автомобіля Hyundai, як шини, гальма, подушки безпеки та захисні пристрої, і навіть можете віддалено керувати пристроями Вашого автомобіля.

Версія додатку:1.5.12

Розмір:95 Mb

Безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android, за допомогою якої значно спроститься експлуатація вашого автомобіля. Величезна кількість корисних функцій та безкоштовне завантаження за прямим посиланням на ваш пристрій.

Щоб почати користуватися додатком, вам необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та встановити його на ваш пристрій. Це цілком безпечно. Усі програми перевірені антивірусом Google Play Protect.

Чому саме цей додаток?

Безкоштовне завантаження та встановлення за прямим посиланням з Google Play

Додаток перевірений вбудованим антивірусом Google Play Protect

Надійний додаток для Android за відгуками користувачів